Нарада з питань підготовки осіб, відповідальних за реєстрацію на ЗНО-2018

на головну resЗ метою підготовки осіб, відповідальних за реєстрацію учасників зовнішнього незалежного оцінювання 2018 року, 1 лютого 2018 року у Сумському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти за участю директора Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації Гробової В.П. та заступника директора Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти Русанової Н.О., відбулась нарада-навчання для відповідальних за формування реєстраційних документів осіб, які складатимуть державну підсумкову атестацію у формі зовнішнього незалежного оцінювання.

Вступним словом розпочала нараду проректор з науково-педагогічної та методичної роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Удовиченко І.В., яка звернула увагу присутніх на першочерговому завданні ЗНО – важливості дотримання процедури проведення тестування.

Із детальними кроками процедури реєстрації ознайомила учасників наради куратор Сумської області, методист організаційно-методичного відділу Харківського РЦОЯО – Ханікова В.О.

У рамках наради були розглянуті питання щодо особливостей реєстрації на зовнішнє оцінювання учнів професійно-технічних та студентів вищих навчальних закладів I-II рівнів акредитації, порядку проведення атестації у формі зовнішнього незалежного оцінювання, головні організаційні аспекти роботи з підготовки до якісного проведення тестування цієї категорії учасників ЗНО.

Нарада обєднала навколо себе 142 учасника.

Додатково переглянути презентаційні матеріали наради можна за посиланням.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO