Методичний порадник

 головну resВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2018 рік, на базі відділу освіти Сумської райдержадміністрації 11 січня 2018 року Свєтловою Т.В., методистом з математики навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського ОІППО, проведено методичний порадник «Організаційно-методичні аспекти підготовки учнів закладів загальної середньої освіти до олімпіад та ЗНО з математики».

У заході взяв участь 21 учитель математики, які викладають в 11 класах закладів загальної середньої освіти Сумського району.

Свєтлова Т.В., методист з математики навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського ОІППО, акцентувала увагу присутніх на важливості підготовки випускників загальної середньої освіти до успішної участі в ЗНО з математики, проаналізувала результативність складання державної підсумкової атестації у формі зовнішнього незалежного оцінювання з математики в 2017 році випускниками закладів загальної середньої освіти Сумського району.

Методист з математики наголосила на організаційно-методичних аспектах проведення зовнішнього незалежного оцінювання з математики в 2018 році; ознайомила із загальною характеристикою сертифікаційної роботи з математики ЗНО-2018, системою нарахування балів за виконання завдань, критеріями оцінювання завдань відкритої форми з розгорнутою відповіддю.

З учителями математики Свєтловою Т.В. проведено практичне заняття-тренінг з розв’язування завдань у формі зовнішнього незалежного оцінювання з математики.

Свєтлова Т.В. акцентувала увагу присутніх на організаційно-методичних аспектах підготовки учнів закладів загальної середньої освіти до Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики, ознайомила вчителів з можливістю використання сучасних навчально-методичних посібників та он-лайн ресурсів для підготовки учнів до олімпіади та ЗНО-2018 з математики.

Методистом з математики надано методичні рекомендації щодо підготовки учнів до складання зовнішнього незалежного оцінювання з математики та до олімпіади; організації самоосвітньої діяльності учителів математики з підвищення власного фахового рівня.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO