Засідання обласної творчої групи вчителів географії

на головну resВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2018 рік, 10 січня на базі Сумського ОІППО відбулось засідання обласної творчої групи вчителів географії «Використання комп’ютерних технологій у складанні тестів графічної спрямованості».

У заході взяли участь учителі географії з Білопільського, Охтирського, Тростянецького районів, міст Конотоп, Лебедин, Охтирка, Ромни, Суми (у загальній кількості 9 осіб).

Методист з географії та економіки Сумського ОІППО Попов В.Д. відкрив засідання обласної творчої групи, виступивши з доповіддю «Методика складання тестів графічної спрямованості», провів корекцію матриці тестів з курсу «Загальна географія» за різними рівнями складності з урахуванням вимог оновленої навчальної програми з географії та запропонував індивідуальні завдання членам обласної творчої групи.

На засіданні також виступили: Бартош Є.М., учитель географії Роменської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 5 Роменської міської ради з аналізом тестових завдань, складених членами обласної творчої групи та пропозиціями щодо удосконалення їх змісту та форми; Іваненко Н.Е., учитель інформатики Сумської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 4 імені Олександра Аніщенка Сумської міської ради, провівши тренінг з теми «Використання комп’ютерних технологій у складанні тестів графічної спрямованості».

Під час засідання учасники обласної творчої групи обмінялись думками щодо важливості використання ІКТ у своїй професійній діяльності, необхідності оволодіння навичками роботи з використання комп’ютерної графіки для складання тестів графічного спрямування.

За результатами роботи обласної творчої групи учасники отримали методичні рекомендації практичного спрямування.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO