Гідність - складова активної життєвої позиції

київ1 res13-15 грудня 2017 року в м. Київ було проведено другу частину семінару-тренінгу для працівників Інститутів післядипломної педагогічної освіти з метою реалізації програми в навчальних закладах «Методика впровадження програми виховних заходів з протидії торгівлі людьми «Особиста гідність. Безпека життя. Громадянська позиція». У заході взяла участь методист навчально-методичного центру психологічної служби Комунального закладу Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти А.Б.Растроста. Семінар проведено в рамках спільного проекту Міністерства освіти і науки України, Українського фонду «Благополуччя дітей», Представництва Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні та за фінансової підтримки Міністерства міжнародних справ Канади.

Учасники тренінгу протягом трьох днів обмінювалися досвідом роботи за програмою, відпрацьовували навички роботи відповідно до вимог програми, знайомилися з методом кейсів у профілактичній роботі, з особливостями роботи з батьками з питань безпечної міграції та попередження торгівлі людьми, створювали алгоритм впровадження програми в регіоні.

На сьогодні в Сумській області у 103 закладах освіти системно або частково проводяться заходи за програмою «Особиста гідність. Безпека життя. Громадянська позиція».

Запрошуємо педагогічних працівників, які проводять заходи за матеріалами програми, долучитися до анкетування, що проводить Міністерство освіти і науки України з метою здійснення моніторингу впровадження програми виховних заходів «Особиста гідність. Безпека життя. Громадянська позиція». Анкету можна заповнити за допомогою Гугл – форми за посиланням https://goo.gl/forms/QJ7LfCXxLtcebbAB2

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO