Організаційно-методичне забезпечення ІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з трудового навчання у 2017-2018 навчальному році

на головну resВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2017 рік, 06 грудня 2017 на базі Сумського ОІППО відбувся обласний семінар «Організаційно-методичне забезпечення проведення ІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з трудового навчання у 2017-2018 навчальному році».

Мета заходу – ознайомлення з методичними рекомендаціями та умовами проведення ІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з трудового навчання у 2017-2018 навчальному році.

З вітальним словом до учасників заходу звернулася Удовиченко І.В.,проректор з науково-педагогічної та методичної роботи Сумського ОІППО, к.пед.н, доцент, закцентувавши увагу присутніх на особливостях організації олімпіади з трудового навчання та особисту відповідальність керівників команд за дотримання техніки безпеки, умов здоров’язбереження учасниками інтелектуальних змагань.

Участь у заході взяли 34 представники з: Білопільського, Буринського, Великописарівського, Глухівського, Конотопського, Краснопільського, Кролевецького, Лебединського, Липоводолинського, Недригайлівського, Охтирського, Путивльського, Роменського, Серединобудського, Сумського, Тростянецького, Шосткинського районів; міст Глухів, Суми, Шостка, Ромни, Конотоп, Охтирка, Лебедин; представники ОТГ (Бездрицької с/р, Березівської с/р, Боромлянської с/р, Зноб-Новгородської с/р, Миколайвської с/р Білопільського району, Недригайлівської с/р, Шалигінської с/р).

Коренева І.В., методист з трудового навчання Сумського ОІППО надала методичні рекомендації щодо організації та проведення ІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з трудового навчання у 2017-2018 навчальному році.

Медвідь О.Ю., учитель Кролевецької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 3 Кролевецької районної ради, Марущенко С.І., учитель Сумської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 15 ім. Д. Турбіна м. Суми та Луцковська Т.І., учитель Класичної гімназії Сумської міської ради ознайомили колег з особливостями підготовки учнів до участі у ІІ, ІІІ та IV етапах олімпіади з трудового навчання.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO