Особиста гідність. Безпека життя. Громадянська позиція

київ1 resСучасна державна політика України у сфері протидії торгівлі людьми орієнтована на активізацію профілактичної роботи, а саме захист прав людини шляхом розвитку її правосвідомості, формування в підростаючого покоління вмінь об’єктивно оцінювати суспільну небезпеку цього явища. Саме тому розроблення для навчальних закладів варіативної програми виховної роботи з питань протидії торгівлі дітьми «Особиста гідність. Безпека життя. Громадянська позиція» є відповіддю на нагальні потреби держави щодо запобігання і подолання торгівлі людьми як деструкції в розвитку суспільства.

Українським фондом «Благополуччя дітей» 22-24 листопада 2017 року в м. Київ проведено тренінг для працівників Інститутів післядипломної педагогічної освіти з метою реалізації програми в навчальних закладах «Методика впровадження програми виховних заходів з питань протидії торгівлі людьми «Особиста гідність. Безпека життя. Громадянська позиція». У заході взяла участь методист навчально-методичного центру психологічної служби Комунального закладу Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти А.Б.Растроста.

Основними орієнтирами цієї програми є: сприяння самопізнанню, самореалізації, самоствердженню і самовдосконаленню особистості; розвиток навичок відповідальної і водночас безпечної поведінки, умінь адекватного прийняття рішень у різноманітних, у тому числі складних життєвих ситуаціях; визначення та формування громадянської позиції особистості.

Програму схвалено Міністерством освіти і науки України та рекомендовано до використання в навчальних закладах у позаурочній роботі як педагогам, так і спеціалістам психологічної служби.  

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO