ЗНО-2018: іноземні мови.

zno 2018Повідомляємо, що на реєстрації в Міністерстві юстиції України перебуває наказ Міністерства освіти і науки України «Про внесення змін до наказу Міністерства освіти і науки України від 31 липня 2017 року № 1103». Цим наказом передбачено використання для проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2018 році навчальних досягнень з англійської, іспанської, німецької, французької мов предметних тестів, які міститимуть завдання двох рівнів складності: академічного та профільного, а не рівня В1 та рівня В2, як передбачалося раніше.

У 2018 році до сертифікаційних робіт з іноземних мов додано нову частину – «Аудіювання».

Для того, щоб полегшити підготовку до зовнішнього незалежного оцінювання, а також ознайомити майбутніх учасників із структурою тесту, Український центр оцінювання якості освіти опублікував демонстраційні варіанти зошитів з англійської, французької, німецької, іспанської мов, примірники бланків для перенесення відповідей, а також зразки аудіотекстів до частини «Аудіювання».

До демонстраційних варіантів уміщені завдання, що за типами та кількістю аналогічні тим, що використовуватимуться під час основної сесії зовнішнього незалежного оцінювання з іноземних мов.

Зразки зошитів та аудіотекстів розміщено на сайті Українського центру оцінювання якості освіти у розділі «Предмети ЗНО», підрозділі «Завдання сертифікаційної роботи» з предметів: англійська мованімецька мовафранцузька моваіспанська мова. Ознайомитися з демонстраційними варіантами тестових зошитів можна, відкривши зошит у форматі PDF.

Потенційні учасники тестування також мають можливість прослухати фрагменти текстів частини «Аудіювання» та потренуватися у виконанні завдань. Аудіофайл можна відтворити безпосередньо у підрозділі «Завдання сертифікаційної роботи» або на каналі YouTube.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO