Експрес-курси «Хмарні сервіси в професійній діяльності педагога»

golovna resЗ 23.10. по 27.10.2017 на базі Конотопської ЗОШ №2 проходили експрес-курси «Хмарні сервіси в професійній діяльності педагога» для вчителів-предметників даної школи. В рамках даних курсів учителі мали змогу вдосконалити навички ефективного використання інформаційно-комунікаційних технологій, за допомогою використання сучасних засобів навчання: хмарних технологій. 

Заняття, що проходили у формі тренінгу, вели викладачі кафедри освітніх та інформаційних технологій: Антонченко М.О. та Ніколаєнко М.С.

Учасникам експрес-курсів були висвітлені питання створення різноманітних освітніх ресурсів, як власних так і використовуючи он-лайн ресурси мережі Інтернет. Слухачами були отримані навички роботи в хмарах Office 365 та Google, практичні навички основ роботи в on-line, проаналізовані можливості хмар та їх, відмінності, особливості роботи. Розглянуто використання хмарних технологій в педагогічній діяльності вчителя, створенні різних проектів, тощо.

Викладачі експрес-курсів дали відповіді на велику кількість запитань учасників курсів із використання комп’ютера та програмного забезпечення.

Слухачі курсів відзначають змістовність і доступність викладеного матеріалу, надали позитивний відгук про даний вид експрес-курсів і рекомендують їх пройти всім вчителям.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO