Готуємося до зовнішнього незалежного оцінювання з української мови та літератури

на головну rtesВідповідно до плану роботи Сумського ОІППО на 2017 рік, 2 листопада відбувся методичний порадник «Особливості підготовки учнів закладів загальної середньої освіти до зовнішнього незалежного оцінювання» на базі Чернеччинської загальноосвітньої школи І-ІІІ Охтирської районної ради.

Мета заходу – ознайомити вчителів з видами діяльності щодо підготовки учнів до зовнішнього незалежного оцінювання з української мови та літератури у 2018 році.

На заході були присутні: Шульга І.Б., Панченко М.Л., працівники районного методичного кабінету; учителі української мови та літератури Охтирського району та Грунської об’єднаної територіальної громади (окрім Грунської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів) у загальній кількості 11 осіб.

Шульга І.Б., завідувач методичного кабінету відділу освіти Охтирської райдержадміністрації, дала ґрунтовний аналіз результатів зовнішнього незалежного оцінювання з української мови та літератури в Охтирському районі.

Методист української мови та літератури навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Шерстюк Л.М. ознайомила присутніх з організаційно-методичними аспектами проведення зовнішнього незалежного оцінювання; надала методичні рекомендації щодо підготовки учнів до якісного складання ЗНО; продемонструвала можливості використання електронних освітніх ресурсів.

Учителі поділилися власною методикою роботи з тестовими завданнями.

Під час проведення методичного порадника кожен учитель мав змогу взяти участь у майстер-класі Шерстюк Л.М. «Використання освітніх електронних ресурсів TAGUL та PREZI для удосконалення роботи з вивчення біографії письменників та роботи з текстами в процесі підготовки до ЗНО».

Підбиття підсумків роботи методичного порадника відбулося у формі «круглого стола», де кожен із учителів поділився враженнями від заходу.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO