Стартап переможця ІІ (обласного) туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2017» у номінації «Біологія»

на головну resВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2017 рік, 25.10.2017 на базі Охтирської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1 Охтирської міської ради відбувся стартап учителя-переможця ІІ (обласного) туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2017» у номінації «Біологія» Якименко І.М., який організувала Голубенко Т.С., методист з біології та екології Сумського ОІППО.

На заході були присутні 24 учителя біології Сумської області.

Мета заходу – ознайомити педагогів області з особливостями організації та проведення Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2017» у номінації «Біології» , поширити передовий педагогічний досвід переможця ІІ (обласного) туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2017» у номінації «Біології» Якименко І.М.

Відкрили обласний захід, звернувшись із вітальним словом до присутніх: заступник начальника відділу освіти Охтирської міської ради Коваленко Т.М., завідуюча методичним кабінетом Міняйлова Н.М., методист біології Сумського ОІППО Голубенко Т.С.

Розпочався захід презентацією досвіду роботи Якименко І.М. «Колір життя».

Далі за планом відбувся методичний апгрейд «ІКТ – шлях до компетентнісного росту особистості», який провела учитель біології Охтирської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1 Охтирської міської ради Якименко І.М.

Інформативною для вчителів також була педагогічна лоція (досвід роботи методичного об’єднання учителів біології м. Охтирка «Шлях до успіху».

За результатами обласного заходу присутнім були надані методичні рекомендації.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO