Засідання обласної творчої групи вчителів математики

на головну resВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2017 рік, 31 жовтня 2017 року відбулося засідання обласної творчої групи вчителів математики, у складі 15 осіб, з проблеми «Розвиток творчих здібностей учнів у процесі навчання математики».

Методист з математики Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Свєтлова Т.В. акцентувала увагу членів обласної творчої групи на методичних аспектах формування та розвитку творчих здібностей учнів у процесі навчання математики, шляхом упровадження проектних технологій, наголосивши на науково-методичних аспектах проектної технології, пріоритетних напрямах роботи членів обласної творчої групи щодо розробки дидактичних матеріалів (практичних робіт) для учнів 5-9 класів для формування, розвитку творчих здібностей учнів у процесі навчання математики.

Чергінець І.П., учитель математики Охтирської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 8 Охтирської міської ради, розповіла про підготовку та реалізацію навчального проекту за допомогою ментальної карти.

Членами обласної творчої групи на практичному занятті впорядковано, обговорено, презентовано навчальні проекти.

У результаті колективного обговорення прийняті методичні рекомендації щодо розвитку творчих здібностей учнів у процесі навчання математики, шляхом упровадження проектних технологій; здійснено розподіл завдань між членами обласної творчої групи.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO