Майстер-клас Морозової О.Г. «Методика проведення уроків англійської мови в початкових класах»

golovna resВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2017 рік, 26 жовтня у Липоводолинській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів Липоводолинської районної ради відбувся майстер-клас Морозової О.Г. «Методика проведення уроків англійської мови в початкових класах», у якому взяло участь 20 педагогів.

Клюніна Н.В., методист з іноземних мов Сумського ОІППО, акцентувала увагу присутніх на методичних рекомендаціях щодо організації начального процесу з іноземних мов у перших класах загальноосвітніх навчальних закладів, а також на розробці та впровадженні навчально-методичного забезпечення початкової освіти в умовах реалізації нового Державного стандарту початкової загальної середньої освіти.

Ноздра В.Д., практичний психолог відділу освіти, молоді та спорту Липоводолинської районної державної адміністрації, висвітлила питання розвитку пізнавальних процесів молодших школярів.

Морозова О.Г., учитель англійської мови Сумської спеціалізованої школи І ступеня № 30 «Унікум» Сумської міської ради, розкрила питання щодо навчання учнів видам мовленнєвої діяльності на уроках англійської мови та провела майстер-клас «Тварини та континенти».

Світлова Л.О., учитель англійської мови Липоводолинської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів Липоводолинської районної ради продемонструвала урок у третьому класі на тему «Моя кімната».

За результатами проведеного майстер-класу учасники отримали методичні рекомендації.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO