Вручення міжнародного сертифікату

на головну«Міксіке» – освітнє он-лайн середовище, що надає можливість учителям, учням і батькам створювати та використовувати власні навчальні он-лайн матеріали, а також використовувати он-лайн колекцію навчальних матеріалів, яку спільними зусиллями створили педагоги-учасники проекту. 

На початку 2017-2018 н.р. було підбито підсумки роботи українсько-естонського освітнього проекту «Міксіке» у 2016-2017 н.р., за результатами якого Герасименко Наталія Вікторівна, старший викладач кафедри освітніх та інформаційних технологій Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, яка успішно завершила модуль «Інтерактивні вправи Міксіке» дистанційного курсу «Цифрові інструменти для формування освітнього простору уроку» та створила інтерактивні вправи з предмету інформатика для учнів 10 класу на освітній платформі «Міксіке» (http://miksike.net.ua/), нагороджена міжнародним сертифікатом. Створені нею вправи відкриті у вільному доступі для використання у навчально-виховному процесі загальноосвітніх навчальних закладів України.

Вручила сертифікат Удовиченко І.В., проректор з науково-педагогічної та методичної роботи Сумського ОІППО, обласний координатор українсько-естонського освітнього проекту «Міксіке», 18.10.2017 у рамках курсів підвищення кваліфікації вчителів за програмою Intel «Навчання для майбутнього» у СОІППО. 

1

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO