Українсько-естонський освітній проект «Міксіке» у 2017-2018 н.р.

miksike«Міксіке» – освітнє он-лайн середовище, що надає можливість учителям, учням і батькам створювати та використовувати власні навчальні он-лайн матеріали, а також використовувати он-лайн колекцію навчальних матеріалів, яку спільними зусиллями створили педагоги-учасники проекту, у своїй освітній діяльності.

Освітнє он-лайн середовище «Міксіке» дозволяє організовувати та проводити навчальні змагання серед учнів школи, між учнями різних шкіл області або країни, а також між школами різних країн Європи.

На 2017-2018 н.р. «Міксіке» залишає доступними змагання Прагліміне, інтерактивні вправи та проводитиме протягом навчального року тематичні вікторини (тематичний контроль знань з основ правознавства, Естонсько-Українська-Грузинська вікторина про традиції країн англійською мовою) та багато іншого.

Змагання з Прангліміне буде проводитись у ІІІ етапи:

I етап Статичний триатлон 1: з 3жовтня – 31 жовтня 2017 р.;  

II етап Статичний триатлон 2: з 1 листопада – 22 листопада 2017 р.;  

III етап Улюблений триатлон: з 23 листопада 26 грудня 2017 р.

Для успішної участі в змаганнях важливо учасникам ознайомитись з правилами на сторінці Праглімінe сайту «Міксіке в Україні» (http://miksike.net.ua/), зокрема:

  • перш ніж приступити до змагань, – необхідно перевірити інформацію про область, район та назву навчального закладу в обліковому записі (після авторизації перейти у закладку «Мої налаштування») та зберегти ці зміни (після участі в 1 етапі змінити дані буде неможливо);

  • за 20 хвилин потрібно опрацювати всі три поля, при цьому, кожен учасник матиме лише одну спробу;

  • під час змагань у всіх трьох етапах необхідно використовувати лише одне «ім’я користувача», інакше дані про результати різних етапів не потраплять до таблиціекомендуємо перед початком змагань пройти тренування на відповідній сторінці («Прангліміне/ Тренування/Статічній триатлон1»);

  • учасник може взяти участь у трьох або принаймні двох етапах (переможці визначаються за двома кращими результатами з трьох можливих);

  • поле для змагань міститься в розділі «Прангліміне/Змагання/Назва майданчики: І етап (назва області)».

Змагання Прангліміне та робота з інтерактивними вправами для загальноосвітніх навчальних закладів України здійснюється на безкоштовній основі.

Обласний координатор «Міксіке» – Удовиченко І.В., проректор з науково-педагогічної та методичної роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO