На Сумщині стартує VІІІ Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

logoВідповідно до листа Міністерства освіти і науки України від 14.09. 2017 № 1/9-495 «Про проведення VІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка», 10 жовтня у м. Кропивницький стартує VІІІ Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка. Цього дня Міністерство освіти і науки радить провести відкриття конкурсу у всіх навчальних закладах України.

У конкурсі беруть участь учні 5-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів, ліцеїсти військових ліцеїв, а також учні професійно-технічних навчальних закладів, студенти й курсанти вищих навчальних закладів.

Конкурс проводиться з метою сприяння піднесенню престижу української мови і літератури в молодого покоління та вшанування Тараса Шевченка поета світового рівня.

Творчі роботи учасників можуть передбачати теми, пов’язані, зокрема, з культурою, мораллю, духовними цінностями українського народу, які сприяють об’єднанню націй, формують почуття патріотизму, оптимізму й віри в щасливе майбуття Української держави.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO