УКРАЇНО-ЕСТОНСЬКИЙ ПРОЕКТ «МІКСІКЕ В УКРАЇНІ»

на головну resВідповідно до листів: Міністерства освіти і науки України від 09.08.2017 № 1/9-434, Департаменту загальної середньої та дошкільної освіти МОН України від 05.10.2016 № 2/2-14-2040-16, у засіданні координаційної ради та тематичному семінарі-нараді обласних координаторів україно-естонського проекту «Міксіке в Україні», які відбулися 07-09 вересня 2017 року в с. Славське Сколівського району Львівської області, узяла участь Удовиченко І.В., проректор з науково-педагогічної та методичної роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, координатор від Сумської області.

Програми: семінару-наради «Результати впровадження проекту «Міксіке в Україні» у 2016-2017 н.р. і перспективи подальшого розвитку регіонального, міжнародного співробітництва спільноти учасників проекту» та координаційної ради обласних координаторів україно-естонського освітнього проекту «Міксіке в Україні» були насичені заходами, подіями, локаціями, презентаціями, тематичними виступами-меседжами. У формі «круглого столу» та активному режимі обговорення були розглянуті тематичні питання за участю:

  • Хобзея П.К., заступника Міністра освіти і науки України, - «Нова українська школа. Виклики та завдання на 2017-2018 н.р.», «Перспективи подальшого розвитку регіонального та міжнародного співробітництва спільноти учасників проекту в умовах реформування української школи»;

  • Пільв Мікхеля, директора компанії та освітньої організації OU MIKSIKE (Естонія) та Пільв Мілли, керівника проекту Естонії, - «Міжнародне співробітництво між школами Естонії, Литви, України: механізми співпраці в рамках проекту та поза ним»;

  • Кудренка Б.В., спеціаліста Міністерства освіти і науки України, куратора проекту «Міксіке» від МОН України, - «Спільні заходи освітянської взаємодії»;

  • Носкової М.В., координатора проекту «Міксіке» в Україні, - «Всеукраїнські та міжнародні заходи у рамках проекту «Міксіке в Україні» у 2016-2017 н.р.».

Значну частину часу було приділено питанню «Результати впровадження проекту «Міксіке в Україні» у 2016-2017 н.р.», що у формі доповідей, які супроводжувались презентаційним рядом, висвітлили обласні координатори: Сумської, Львівської, Запорізької, Вінницької, Дніпропетровської, Черкаської, Миколаївської, Кіровоградської, Київської, Житомирської, Хмельницької, Херсонської, Рівненської, Івано-Франківської, Волинської областей та м. Київ.

У рамках семінару-наради була відзначена участь учнівської, учительської, батьківської громадськості Сумської області у заходах «Міксіке» 2016-2017 н.р. (збільшення кількості учасників з 3145 осіб у 2015 році до 7797 у 2017 р.), місце (6 позиція) області у 10-ці найактивніших за кількістю користувачів платформи «Міксіке» серед інших областей України. За результатами роботи, ініціативність, активність Удовиченко І.В., обласного координатора, відзначено керівниками й координатором україно-естонського проекту сертифікатом і подякою та запрошено до подальшої міжнародної співпраці.

Кульмінаційним моментом заходів став факт підписання Меморандуму про співпрацю між Міністерством освіти і науки України (Хобзей П.К.) та освітньою організацією OU MIKSIKE Естонія (Пільв Мікхель); ухваленням плану заходів спільноти «Міксіке» на 2017-2018 н.р.; нагородженням та відзначенням обласних координаторів подяками та сертифікатами за результатами роботи.

Урізноманітнено перебування учасників заходу на Львівщині було вивченням краєнавчих особливостей регіону, підйомом полонинським хребтом на гору Високий Верх (1245 м.) гірськолижного комплексу «Захар Беркут», ознаймленням з бугельними та крісельними витягами й багатьом іншим.

сертифікат Удовиченко ІВ

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO