Серпнева конференція педагогічних працівників міста Лебедина

головна29 серпня 2017 року на базі Лебединського медичного училища проведено серпневу конференцію «Пріоритетні напрямки розвитку системи освіти в умовах реалізації національної освітньої ініціативи «Нова українська школа», яка зібрала освітян міста Лебедина, щоб підвести підсумки минулого навчального року, визначити пріоритетні напрямки діяльності та окреслити завдання на перспективу.

У роботі конференції взяли участь представники місцевих виконавчих органів влади, міський голова Бакликов О.М., заступник міського голови Кірєєва О.В., проректор з наукової роботи комунального закладу Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Грицай С.М., керівники та педагогічні працівники закладів освіти міста, ветерани педагогічної праці, молоді фахівці, представники громадськості – всі ті, кому не байдужі питання освіти.

Традиційно в дні урочистих зібрань у місті Лебедині вшановують пам’ять великого Кобзаря. Право покласти квіти до пам’ятника Тарасу Григоровичу Шевченку надали педагогам-лауреатам обласного етапу Всеукраїнського конкурсу «Вчитель року-2017».

Відкрив конференцію міський голова Олександр Миколайович Бакликов, звертаючись до присутніх педагогів, подякував за плідну працю та якісну підготовку до нового навчального року. Він зазначив, що освіта сьогодні – це основа для розвитку інтелектуального потенціалу нашої країни, багатство нашого народу та чи не найголовніший чинник модернізації країни. За результатами роботи нагородив грамотами кращих педагогів міста.

З вітальним словом перед освітянами виступив Сергій Михайлович Грицай, проректор з наукової роботи КЗ СОІППО. Вітаючи освітян з початком нового навчального року акцентував увагу присутніх на інноваційних підходах розвитку освіти Лебедина та нових формах підвищення кваліфікації, які запропоновані Інститутом. Звернув увагу на питання доступності та якості освіти сьогодні, інклюзивної освіти як одного із варіантів соціалізації дітей з особливими потребами, першочергових завдань початковій освіти та шляхи їхнього вирішення, якості позашкільної освіти, військово-патріотичного виховання молоді та підготовки юнаків до служби в Збройних Силах України. Кращих педагогів міста нагородив грамотами комунального закладу Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.

Начальник відділу освіти Володимир Васильович Доценко у своїй доповіді окреслив досягнення минулого навчального року, визначив проблемні питання та сформулював завдання на новий 2017-2018 навчальний рік, наголосивши, що всі навчальні заклади міста гідно підготувалися до початку нового навчального року.

За результатами обговорення учасники педагогічної конференції прийняли резолюцію конференції щодо розвитку освіти міста на новий 2017/2018 навчальний рік.

Привітати освітян з початком нового навчального року завітали вихованці Лебединського міського центру позашкільної освіти.

Бажаємо усім успішного навчального року, невичерпної енергії та творчих здобутків.

DSC 0487

DSC 0387

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO