Тематична нарада до Дня методиста

на головну resНа початку нового навчального року вкотре методисти відзначають своє професійне свято – День методиста. Цього року відзначення методистів Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти відбулось 30 серпня у формі робочої наради у конференційній залі Сумського ОІППО.

З вітальним словом до методистів навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку звернувся Нікітін Ю.О., ректор Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, відзначивши досягнення науково-педагогічних працівників Грамотами та Подяками інституту.

Удовиченко І.В., проректор з науково-педагогічної та методичної роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти окреслила головні напрями методичної роботи у 2017-2018 навчальному році, наголосивши на активній реалізації проектів, творчих ініціатив не лише обласного рівня, а й всеукраїнського та міжнародного; закцентувала увагу на результативному проведенні обласних та всеукраїнських заходів, нових форм методичної роботи у навчальному році, що минув.

Перлик В.В., голова первинної профспілкової організації Сумського ОІППО проінформувала присутніх про заходи соціального захисту працівників інституту та від імені профспілкової організації привітала подяками та грамотами методистів зі святом.

Сердюк О.П., завідувач навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку прозвітувала про кількісні показники досягнень методистів у 2016-2017 н.р.

Приємним подарунком для методистів стала нова література для використання у роботі, яку вручила Волобуєва І.І., завідувач бібліотеки Сумського ОІППО, офіційний представник видавничої групи «Основа» у Сумській області.

По закінченню наради методисти обмінялись досвідом роботи з проведення заходів у різних формах, побажали один одному натхнення та творчої наснаги на новий навчальний рік.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO