У СОІППО ректор прозвітував за рік роботи

golovna res20 червня 2017 року в КЗ СОІППО відбулися загальні збори трудового колективу, на яких було заслухано звіт ректора закладу, Нікітіна О.Ю., доктора історичних наук, доцента. 

Попередньо загальний звіт було розміщення для ознайомлення на сайті СОІППО, інформація була відкрита для членів колективу (звіт). Юрій Олександрович підсумував надбання та здобутки року на посаді, а також окреслив перспективні завдання на майбутнє. Структура доповіді включала основні вектори розвитку та перспективні лінії, серед яких – місія, мета та направленість на результат; методична мобільність як запорука якості освітніх послуг; шляхи реалізації навчальних послуг та їх конкурентність; наукова інноваційність як основа компетентнісного розвитку, а також господарче забезпечення, поліпшення інфраструктури, соціальна відповідальність. Таким чином, ректором були окреслені всі аспекти діяльності, проаналізована передвиборча програма, яка є перевиконаною за рік, окрім того керманич подякував усім без виключення членам колективу за підтримку та спільну ефективну дію на освітній результат.

Відповідно до регламенту трудових зборів, прописаному в Колективному договорі, заслухавши звіт всі охочі могли задати запитання та взяти участь у обговоренні.

Заслухавши звіт ректора колектив виразив йому свою підтримку, одноголосно визнавши роботу задовільною. 

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO