Обласний семінар директорів загальноосвітніх навчальних закладів «Реалізація завдань національно-патріотичного виховання дітей і молоді у системі загальної середньої та позашкільної освіти. Управлінський аспект»

на головну resВідповідно до плану роботи Сумський ОІППО на 2017 рік, 25 травня на базі навчальних закладів Тростянецького району проведено обласний семінар для директорів загальноосвітніх навчальних закладів за темою «Реалізація завдань національно-патріотичного виховання дітей і молоді у системі загальної середньої та позашкільної освіти. Управлінський аспект».

Мета заходу - розширити знання учасників обласного семінару з питань нормативно-правової та законодавчої бази щодо національно-патріотичного виховання дітей і молоді у системі загальної середньої, позашкільної освіти; ознайомити із сучасними підходами до організації процесу національно-патріотичного виховання школярів та учнівської молоді.

Семінар відкрили: Перлик В.В., методист з управлінської діяльності навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку КЗ Сумський ОІППО; Роженко П.П.,- начальник відділу освіти Тростянецької районної державної адміністрації, Волочаєва Л.А., - директор районного методичного центру.

На семінарі були присутні 29 представників загальноосвітніх навчальних закладів, директорів шкіл, які входять до об’єднаних територіальних громад, позашкільних навчальних закладів області.

До програми семінару було включено виступ Сукачової Н.М., методиста з національно-патріотичної роботи та «Захисту вітчизни» навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти з теми «Військово-патріотичне виховання як аспект національно-патріотичного виховання учнівської молоді у системі загальної середньої освіти»; презентацію «Нова українська школа: реалізація завдань національно-патріотичного виховання дітей і молоді – управлінський аспект» (виступ Перлик В.В.) і заходи проведені на базі навчальних закладів м. Тростянець.

Особливу зацікавленість у присутніх на семінарі викликала презентація «Школи здорового харчування» та заняття з учнями 4 класу Тростянецької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №2 за темою «Народні традиції харчування відповідно до пори року».

Захід завершився методичним полілогом, де відбувся плідний обмін досвідом роботи за темою семінару та наданням методичних рекомендацій учасникам щодо реалізації завдань національно-патріотичного виховання дітей і молоді у системі загальної середньої та позашкільної освіти.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO