Проведено І Всеукраїнську науково-практичну інтернет-конференцію «Інноваційні технології розвитку особистісно-професійної компетентності педагогів в умовах післядипломної освіти».

Logo24 травня 2017р. на базі КЗ СОІППО кафедрою професійної освіти та менеджменту було проведено І Всеукраїнську науково-практичну інтернет-конференцію «Інноваційні технології розвитку особистісно-професійної компетентності педагогів в умовах післядипломної освіти». У роботі конференції взяли участь 133 учасники з різних куточків України, а саме представники Харківської, Київської, Вінницької, Чернівецької, Полтавської, Донецької, Кіровоградської, Хмельницької, Запорізької, Житомирської, Рівненської, Івоно-Франківської та Сумської областей.

Під час роботи конференції у режимі чату було обговорено питання, що розкривають сучасний стан та перспективи розвитку компетентнісного підходу у системі освіти України, зарубіжний досвід організації формування професійної компетентності педагогів, методологічні та методичні основи впровадження компетентнісного підходу у післядипломній освіті, інноваційні технології розвитку особистісно-професійної компетентності педагогів в умовах інклюзивної освіти, психологічний супровід розвитку особистісно-професійної компетентності педагогів, організаційно-педагогічне забезпечення інноваційного розвитку післядипломної освіти на засадах компетентнісного підходу.

Зазначимо, що конференція проводиться за ініціативою КЗ Сумський ОІППО з метою обговорення проблем розвитку особистісно-професійної компетентності педагогів в умовах післядипломної освіти у контексті інноваційного розвитку суспільства.

Підсумками проведення інтернет-конференції стали програма та електронний збірник наукових праць, які можна знайти за посиланням:

https://sites.google.com/view/professional-education-kaf/діяльність-кафедри/всеукраїнська-конференція.

Всі учасники конференції отримали сертифікати.

Дякуємо учасникам за співпрацю!

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO