Обласний семінар-практикум методистів, керівників методичних об’єднань учителів трудового навчання

на головну res23 травня 2017 року на базі Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти відбувся семінар-практикум з теми «Особливості організації навчально-виховного процесу в загальноосвітніх навчальних закладах за оновленою програмою з трудового навчання для учнів 5-9 класів».

Участь у семінарі взяли 23 представники з: Білопільського, Буринського, Великописарівського, Глухівського, Конотопського, Лебединського, Липоводолинського, Недригайлівського, Охтирського, Сумського, Краснопільського, Путивльського, Роменського, Тростянецького, Кролевецького, Шосткинського районів і міст Глухів, Охтирка, Ромни, Конотоп, Лебедин, Шостка, Березівської та Недригайлівської сільських рад.

Мета заходу – ознайомлення з основними положеннями та структурою оновленої програми з трудового навчання 5-9 класів.

Завдання заходу – практичне засвоєння процесу побудови алгоритму роботи учителя зі складання календарно-тематичного планування за оновленою програмою з трудового навчання.

З вітальним словом до учасників заходу звернулася Удовиченко І.В. –проректор з науково-педагогічної та методичної роботи Сумського ОІППО, к.пед.н., доцент,

Під час проведення «круглого столу» було заслухано та обговорено виступ «Основні положення та структура оновленої навчальної програми з трудового навчання» Кореневої І.В. – методиста з трудового навчання Сумського ОІППО.

У творчій атмосфері пройшов майстер-клас з розробки календарно-тематичного планування, який провела Медвідь О.Ю. – учитель трудового навчання Кролевецької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 3 Кролевецької районної ради.

За результатами роботи семінару учасники висловили (анонімно) власну думку щодо оновленої програми з трудового навчання та результатів семінару-практикуму.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO