Святкування до Дня науки стартували в Сумах

P1011470 res

16 травня 2017 року науковці Комунального закладу Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти взяли участь у святкуваннях до Дня науки, організованих Департаментом освіти і науки Сумської облдержадміністрації. Формат заходу, що проходив в Сумській обласній філармонії, передбачав нагородження та короткі вітальні повідомлення від високоповажних гостей-науковців.

З вітальним словом до присутніх звернувся Микола Клочко, голова Сумської обласної державної адміністрації, у якому завірив присутніх в абсолютній підтримці владою наукової спільноти, не зважаючи на складні часи для країни. За підсумками року грамотами та подяками керманича області були нагороджені кращі науковці. За вагомий особистий внесок у науково-педагогічну діяльність інституту та з нагоди Дня науки України нагороджено Подякою голови Сумської обласної державної адміністрації Єфремову Галину Леонідівну –. кандидата педагогічних наук, доцента кафедри професійної освіти та менеджменту Комунального закладу Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти.

Також пошанувала науковців заступник голови Сумської обласної ради Тетяни Головко, яка зазначила на важливості впровадження наукової думки у владні структури, політику та розбудову територіальних громад.

До зібрання з побажаннями професійного визнання звернувся голова ради ректорів Вищих навчальних закладів області Анатолій Васильєв, професор, кандидат технічних наук очільник СумДУ одного з провідних класичних університетів України.

Серед високоповажних гостей щирі вітання пролунали і від нашого земляка Віктора Андрущенка, доктора філософських наук, професора, дійсного члена АПН України, члена-кореспондента НАН України, заслуженого діяча науки і техніки України, академіка АН ВШ України, ректора Національного педагогічного університету імені Михайла Драгоманова. Віктором Петровичем були презентовані та передані в дар авторські книги, серед яких і монументальні історичні монографії, і роботи присвячені малій Батьківщині.

На завершення працівники філармонії та студенти сумських вищих навчальних закладів подарували присутнім чудову концертну програму. У теплій атмосфері професійного єднання, визнання, краси та мистецтва зустріли Дні науки причетні до наукової царини.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO