Науковці інституту відзначають професійний день

golovna res17 травня 2017 року в рамках відзначення Днів науки України у Комунальному закладі Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти проведено засідання наукового круглого столу в роботі якого взяли участь професорсько-викладацький склад інституту та молоді науковці.

Із вітальним словом до науковців інституту звернувся доктор історичних наук, ректор Юрій Нікітін, який зазначив, що на сьогодні є актуальним питання підвищення ролі та відповідальності молодих учених за розвиток наукового потенціалу держави, посилюється їх участь в організації та проведенні наукових досліджень. З цією метою й ініційовано проведення круглого столу з обміну досвідом наукової, професійної та власної діяльності з молодим поколінням науковців інституту.

За вагомий внесок у науково-педагогічну діяльність інституту та з нагоди Дня науки України ректор вручив Грамоти Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації: Драновській Світлані Вікторівну – кандидату педагогічних наук, старшому викладачу кафедри соціально-гуманітарної освіти; Наконечній Людмилі Миколаївні – викладачу кафедри освітніх та інформаційних технологій КЗ СОІППО; Лободі Вікторії Володимирівні – викладачу кафедри дошкільної та шкільної освіти; Деменкову Денису Вікторовичу – старшому викладачу кафедри дошкільної та шкільної освіти КЗ СОІППО; Скирті Валентині Сергіївні – викладачу кафедри соціально-гуманітарної освіти. Грамотами Комунального закладу Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти відзначено: Харламенко Валентину Борисівну – кандидата педагогічних наук, доцента, доцента кафедри професійної освіти та менеджменту; Губенко Ганну Володимирівну – кандидата філософських наук, доцента кафедри соціально-гуманітарної освіти та Подліняєву Оксану Олександрівну – кандидата педагогічних наук, доцента кафедри освітніх та інформаційних технологій.

До присутніх звернувся кандидат педагогічних наук, доцент кафедри професійної освіти та менеджменту, проректор з наукової роботи КЗ СОІППО Сергій Грицай. У своєму зверненні він ознайомив з основними науковими напрацюваннями закладу, окреслив перспективи наукової діяльності інституту, роботу над розвитком наукового потенціалу закладу та презентував наукову теми Інституту, яку нещодавно затверджено на рівні МОН України (наказ МОН України від 24.04.2017 № 639).

Свої виступи та презентації наукових наробок представили молоді науковці інституту: Ганна Губенко, Валентина Скирта, Людмила Рідченко, Денис Деменков, Ганна Панасюра та Оксана Клочко. Окрім того, деякі теми були обговорені в межах засідань кафедр.

Обговорюючи виступи присутні погодились з тим, що така полівекторність тематики досліджень популяризуватиме та розвиватиме післядипломну педагогічну науку, а молодим науковцям допомагатиме у саморозвитку, сприятиме співпраці, професійному зростанню та здобуттю навичок наукового дискусу.

Для учасників круглого столу представлено експозицію наукових видань професорсько-викладацького складу КЗ СОІППО.

Насичений за тематикою та діалогічністю науковий захід проходив у дружній атмосфері, молоді фахівці обмінювалися досвідом власних наукових пошуків, напрацювань та досягнень. Учасники круглого столу висловили побажання щоб такі зустрічі стали традиційними.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO