Соціально-економічна освіта дошкільників

на головну resВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2017 рік, 26 квітня на базі Кролевецького дошкільного навчального закладу (ясла-садок) №10 «Горобинка» Кролевецької міської ради, за модерації методиста з дошкільної освіти Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Міщенко Л.Б., проведено обласну методичну студію «Соціально-економічна освіта дошкільників - сучасний погляд» (за освітнім проектом «Афлатот»).

Захід відкрили: Ільченко Л.І., т.в.о. начальника відділу освіти Кролевецької райдержадміністрації.

Привітали учасників семінару вихованці дошкільного закладу.

У студії взяли участь представники базових дошкільних навчальних закладів Сумської області, які є учасниками Міжнародного проекту із соціальної та фінансової освіти дітей від 3 до 6 років «Афлатот», у кількості 25 педагогів.

Програма заходу складалась з практичної та пленарної частини. Під час практичної частини учасники заходу переглянули: фрагмент інтегрованого заняття з дітьми середнього та старшого дошкільного віку – «Святкова ярмарка Афлатуна»; демонстрацію ляльки-посібника – «Арт - дизайн-студія Афлатуна»; виставку дидактичних посібників соціально-економічного спрямування – «Посібник своїми руками»; педагоги стали активними учасниками тренінгу «Афлатот» – програма соціальної та фінансової освіти дошкільників», інтерактивного практикуму – «Стратегія упровадження проекту «Афлатот».

У теоретичній частині заходу з доповіддю виступила: Міщенко Л.Б. – «Перебіг упровадження програми «Афлатот» на Всеукраїнському та обласному рівнях» та в обговоренні – учасники заходу. Панорама педагогічних ідей була представлена виступами педагогів області, які поділилися досвідом своєї роботи з даної проблеми.

Учасники заходу отримали методичні рекомендації щодо упровадження Міжнародного проекту із соціальної та фінансової освіти дітей від 3 до 6 років «Афлатот».

 

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO