VІ обласний психологічний форум «Психологічні горизонти: теоретичний потенціал та практичні інновації»

на головну res25 квітня 2017 року на базі Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, у рамках проведення обласного Тижня психології освіти-2017, навчально-методичним центром психологічної служби Сумського ОІППО проведено VІ обласний психологічний форум. У роботі форуму взяли участь практичні психологи, соціальні педагоги, методисти з психологічної служби із районів, міст області та об’єднаних територіальних громад, а також науковці вищих навчальних закладів: Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти та СДПУ імені А.С.Макаренка. Усього у Форумі взяли участь 200 осіб.

Відкрила Форум проректор з науково-педагогічної та методичної роботи Сумського ОІППО Удовиченко І.В., яка привітала присутніх з Всеукраїнським днем психолога та вручила практичним психологам, соціальним педагогам закладів освіти області грамоти Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації.

З вітальним словом до учасників Форуму звернувся директор Українського науково-методичного центру практичної психології і соціальної роботи Панок В.Г. У своєму виступі він зупинився на пріоритетах розвитку служби в умовах децентралізації та реформування освіти, вручив подяки Українського науково-методичного центру практичної психології і соціальної роботи спеціалістам психологічної служби області.

Під час форуму проведено 10 майстер-класів та панельну дискусію «Соціальні мережі: простір для спілкування чи прихована небезпека». На майстер-класах учасники мали змогу ознайомитися з сучасниками техніками надання психологічної допомоги дітям та дорослим, методами регуляції емоційного стану особистості, використанням казкотерапії у роботі з молодшими школярами, технологією психологічного консультування в коучінгу тощо.

Як зазначили учасники, Форум став одночасно навчанням, практичним посібником та приємним спілкуванням у колі однодумців.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO