ВИВЧЕННЯ ПЕРЕДОВОГО ПЕДАГОГІЧНОГО ДОСВІДУ

на головну12.04.2017, відповідно до плану роботи Сумського ОІППО на 2017 рік, методистом навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку СОІППО Дзингелем А.О. було здійснено виїзд до Шосткинської гімназії Шосткинської міської ради з метою ознайомлення та вивчення досвіду роботи вчителя інформатики вищої категорії, старшого вчителя Пати Олени Іванівни за темою «Розвиток інтелектуальних та творчих здібностей учнів у процесі вивчення інформатики».

У ході роботи відвідано урок інформатики «Графічне відображення даних мовами програмування. Відображення рисунків із зовнішніх файлів». Під час проведення уроку вчителем були задіяні сучасні комп’ютерні програми та наявні в школі технічні засоби навчання: проектор, інтерактивна дошка, внутрішня мережа школи, Internet, кмп’ютери, периферійні пристрої, відео-інструкції, office 365 тощо. Зацікавила манера спілкування вчителя з дітьми, зокрема, у роз’ясненнях термінів комп’ютерних технологій та програмування (паралельно з літературними назвами визначень відбувався частковий переклад на мову молодого покоління, наприклад: головне фото власної сторінки – «Авка»). У наш час, подібними словами вже користуються на телебаченні, радіо, у спілкуванні дітей і батьків, тому для вчителя використання даних синонімів стає необхідністю.

Учителем був проведений майстер-клас для вчителів гімназії різних предметів на тему «Online сервіси для візуалзації навчання». У процесі заходу, методи та способи використання сервісів освоїли одразу всі учасники, навіть ті, хто не вважає себе фахівцем комп’ютерних технологій. Даний факт свідчить про те, що Пата Олена Іванівна у викладанні предмету враховує різний рівень підготовки слухачів та їх швидкість засвоєння матеріалу.

По завершенню роботи Дзингелем А.О. була проведена співбесіда з адміністрацією школи за підсумками вивчення педагогічного досвіду Пати Олени Іванівни.

На травень-жовтень 2017 року заплановано узагальнення, а в подальшому поширення педагогічного досвіду роботи вчителя. 

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO