Прес-анонс Всеукраїнського науково-методичного семінару «Реалізація потенціалу предметів художньо-естетичного циклу у формуванні компетентного випускника загальноосвітнього навчального закладу»

logoВідповідно до листа Департаменту загальної середньої та дошкільної освіти Міністерства освіти і науки України від 27.03.2017 № 2.2-714 «Про проведення Всеукраїнського науково-методичного семінару» та планів роботи Міністерства освіти і науки України, ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» на 2017 рік, на базі Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти 27-28 квітня 2017 року буде проведено Всеукраїнський науково-методичний семінар «Реалізація потенціалу предметів художньо-естетичного циклу у формуванні компетентного випускника загальноосвітнього навчального закладу».

До участі у семінарі запрошуються фахівці, які координують питання загальної художньо-естетичної освіти: завідувачі кабінетами (відділами, лабораторіями), старші викладачі, методисти обласних інститутів післядипломної педагогічної освіти (у кількості – 1 від області).

Заїзд і реєстрація учасників семінару – 27 квітня 2017 року з 8.00 до 10.00 за адресою: м. Суми, вул. Римського-Корсакова, 5, Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти.

 

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO