Готуємося до зовнішнього незалежного оцінювання з української мови та літератури

на головну resВідповідно до плану роботи Сумського ОІППО на 2017 рік, 6 квітня відбувся методичний порадник «Особливості підготовки учнів 11 класів до зовнішнього незалежного оцінювання, державної підсумкової атестації з української мови та літератури» на базі Козацького навчально-виховного комплексу: загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад Конотопської районної ради.

Мета заходу – ознайомити вчителів з видами діяльності щодо підготовки учнів до зовнішнього незалежного оцінювання з української мови та літератури у 2017 році.

На заході були присутні: Савченко І.В., Козловська І.С., працівники районного методичного кабінету; учителі української мови та літератури Конотопського району в загальній кількості 25 осіб.

Методист української мови та літератури навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Шерстюк Л.М. ознайомила присутніх з організаційно-методичними аспектами проведення зовнішнього незалежного оцінювання; надала методичні рекомендації щодо підготовки учнів до якісного складання ЗНО; продемонструвала можливості використання електронних освітніх ресурсів.

Ніколаєнко Г.І., учитель української мови Бочечківського навчально-виховного комплексу: загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад Конотопської районної ради та Спаська Т.А., учитель української мови Курилівського навчально-виховного комплексу: загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад Конотопської районної ради поділилися власною методикою роботи з тестовими завданнями.

Під час проведення методичного порадника кожен учитель мав змогу взяти участь у майстер-класі «Використання освітнього електронного ресурсу TAGUL для створення хмаринок слів з теми «Складні випадки наголошування слів».

Підбиття підсумків роботи методичного порадника відбулося у формі «круглого стола», де кожен із учителів поділився враженнями від заходу.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO