Обласна школа майбутнього учителя-методиста «Власна методична розробка: специфіка та особливості побудови»

на головну res5 квітня 2017 року, відповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, відбулось зайняття учасників обласної школи майбутнього «учителя-методиста» («викладача-методиста», «вихователя-методиста», «керівника-гуртка-методиста», «практичного психолога-методиста»), у якому взяло участь 40 педагогів навчальних закладів області.

Зі словами вітання до учасників звернулась Удовиченко І.В., проректор з науково-педагогічної та методичної роботи Сумського ОІППО, к.пед.н., доцент, ознайомивши учасників заходу з нормативно-правовою базою, особливостями моделювання власної методичної розробки.

Під час дидактичного тренінгу «Від педагогічної ідеї – до практичної реалізації» Коростіль Л.А., доцент кафедри дошкільної та шкільної освіти Сумського ОІППО, к.пед.н., з педагогічними працівниками відпрацювала практичні вміння з визначення об’єкту та предмету дослідження.

З порядоком подання розробки на розгляд комісії зі схвалення власних методичних розробок педагогічних працівників ознайомила Сердюк О.П., завідувач навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського ОІППО.

По закінченню роботи учасники обласної школи майбутнього учителя-методиста отримали методичні рекомендації.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO