Участь у Всеукраїнському науково-практичному семінарі

на головну resВідповідно до плану роботи Міністерства освіти і науки України на 2017 рік, 29 березня у м. Київ відбувся Всеукраїнський науково-практичний семінар «Шляхи оптимізації взаємодії педагогів дошкільних навчальних закладів і батьків вихованців у реалізації проекту «Афлатот», участь у якому брала Міщенко Л.Б., методист з дошкільного виховання навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського ОІППО.

Учасники заходу – регіональні координатори Міжнародного проекту із соціальної та фінансової освіти дітей від 3 до 6 років «Афлатот».

Семінар відбувся за участі: Панасюк Т., начальника відділу дошкільної освіти Міністерства освіти і науки України; Дуайен С., координатора програми Афлатот, менеджера Програми Афлатун в Європі.

У першій частині заходу – науково-методичному модулі учасники мали можливість ознайомитись з такими питаннями: «Взаємодія педагогів з родинами вихованців, як складова стратегії Міжнародного проекту соціальної й фінансової освіти дітей 3-6 років АФЛАТОТ» (Дуайен С., координатор програми Афлатот, менеджер Програми Афлатун в Європі); «Готовність базових дошкільних навчальних закладів до реалізації проекту АФЛАТОТ: за підсумками попереднього моніторингу» (Швачова О., головний спеціаліст відділу дошкільної освіти Міністерства освіти і науки України); «Складові та форми налагодження партнерської взаємодії педагогів з родинами вихованців у рамках проекту АФЛАТОТ» (Таран О., методист НМЦ дошкільної і початкової освіти Інституту післядипломної педагогічної освіти Київського університету імені Бориса Грінченка); «Урахування партнерської взаємодії педагогів з родинами вихованців у системі планування освітньої роботи за проектом АФЛАТОТ: із досвіду роботи базових ДНЗ Сумської області (Міщенко Л.Б., методист з дошкільної освіти навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти).

У другій частині заходу – практичному модулі учасники ознайомилися зі змістом питань: «Специфіка організації та проведення Тижня фінансової грамотності у ДНЗ в рамках проекту АФЛАТОТ: із досвіду роботи базових ДНЗ Івано-Франківської області (Мінда Л., методист з дошкільної освіти Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти); «Пазл-технологія з елементами квесту «Пізнавальні іскринки з Афлатунової скриньки» (Харматова В., завідувач ДНЗ № 19 м. Вінниці); «Школа АФЛАТОТ. Робота в соцмережах» (Малафеєва Л., вихователь-методист ДНЗ № 23 м. Вінниці); «Гра-стратегія як засіб формування економічної компетентності батьків (на прикладі гри стратегії «У нас вдома ремонт» до розділу V проекту «Я і гроші. Витрачаємо, накопичуємо, ділимось» (Савчук О., методист з дошкільної освіти Чернівецького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти); «Колесо ідей»: вироблення рекомендацій щодо взаємодії педагогів з родинами вихованців за розділами проекту АФЛАТОТ» (модератори – педагоги м. Києва – учасники проекту).

Учасникам надано методичні рекомендації щодо практичного упровадження проекту «Афлатот».

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO