У Сумах розпочався IV етап VІ Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформаційних технологій

golovna res27 березня у конгрес-центрі Інституту бізнес-технологій «УАБС» Сумського державного університету відбулося урочисте відкриття IV етапу VІ Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформаційних технологій. До Сум з’їхались найсильніші учні-інформатики з усіх куточків України: 88 учасників з 26 команд, із яких 13 – з міських шкіл, 4 – із сільських шкіл та 71 зі спеціалізованих шкіл, а також команди м. Києва та Українського фізико-математичного ліцею Київського національного університету ім. Т.Г. Шевченка.

Організаторами заходу виступили Департамент освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації та КЗ «Сумський обласний інститут післядипломної освіти». У церемонії відкриття взяли участь: Попова Олена Іванівна, заступник начальника Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації; Нікітін Юрій Олександрович, ректор КЗ «Сумський обласний інститут післядипломної освіти»; Кудренко Богдан Віталійович, головний спеціаліст департаменту загальної середньої та дошкільної освіти Міністерства освіти і науки України; Кузічев Микола Миколайович, керівник центру інформаційних технологій управління освіти та науки Дніпропетровської міської ради, голова журі. Від себе організатори побажали учасникам максимального розкриття інтелектуальних здібностей та перемоги сильнішим.

На урочистому відкритті учасників вітали дитячі творчі колективи Сумщини, презентуючи нашу область у художніх номерах. 28 та 29 березня учасники виконуватимуть олімпіадні завдання, 30 березня відбудеться оголошення результатів та передбачена процедура подачі апеляційних заяв, а 31 березня на урочистому закритті буде оголошено імена найсильніших –переможців олімпіади з інформаційних технологій.

У другій половині робочих днів і на учасників і на членів журі та керівників команд чекають екскурсії освітніми закладами міста та області, відвідування вистави в театрі. Організатори сподіваються, що дні, проведені командами у Сумах будуть мати гарне емоційне забарвлення, нестимуть позитив від спілкування, знайомств і творчого виконання поставлених задач. 

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO