Інновації у галузі освітнього контенту початкової освіти

на головну16 березня 2017 року на базі Київського палацу дітей та юнацтва відбулась Восьма міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти». Це захід, який зібрав на одній локації кращі українські та закордонні заклади освіти, навчальні проекти та пропозиції від агенцій, видавництв, виробників та постачальників навчального обладнання.

Під час роботи виставки працював стенд видавництва «Розумники», на якому представлено презентацію інтерактивних ігор, що використовуються у Всеукраїнському педагогічному експерименті «Розумники» та ще багато інших інноваційних рішень для навчання. Відвідувачі мали змогу попрацювати з електронними освітніми ігровими ресурсами для початкової школи.

Циганковою І.В., методистом Сумського ОІППО, у рамках роботи виставки відвідано Всеукраїнський науково-практичний семінар «Початкова школа як складова єдиного ІКТ-насиченого освітнього простору». Мета заходу – інформування освітян про найновіші розробки для початкової школи, обмін досвідом із упровадження інноваційних розробок у навчально-виховний процес.

На семінарі з доповіддю виступила Косик В.М., начальник відділу цифрової освіти та ІКТ ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» Міністерства освіти і науки України, яка звернула увагу на впровадження ІКТ у початковій школі, як один із найважливіших чинників модернізації системи освіти. Литвинова С.Г., доктор педагогічних наук, завідувач відділу технологій відкритого навчального середовища Інституту інформаційних технологій і засобів навчання НАПН України представила проект «Розумники», розповівши про технологію SMARTKIDS, яка є інновацією в навчанні учнів початкових класів і чинником реалізації Концепції «Нової української школи». Учителем-тренером ТОВ «Видавництво «Розумники» Даниліною Т.В. представлено презентація електронних освітніх ігрових ресурсів для початкової школи. Учасники семінару мали змогу побачити у дії інтерактивні ігри для учнів 1-3 класів.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO