Підготовка керівника до успішного управління опорною школою

golovna res16 березня 2017 року в рамках Восьмої Міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти – 2017» було проведено круглий стіл «Підготовка керівника до управління опорною школою».

Організаторами даного заходу, у рамках співпраці, виступили Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти спільно з Донецьким обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти.

Від Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти приймали активну участь у заході Сергій Михайлович Грицай, проректор з наукової роботи, кандидат педагогічних наук, Алла Вікторівна Вознюк, кандидат психологічних наук, доцент, завідувач кафедри психології, завідувач науково-дослідною лабораторією з організації роботи опорних шкіл.

Метою заходу було обговорення сучасних форм навчання керівників опорних шкіл до управлінської діяльності, різних форм налагодження конструктивної взаємодії між усіма учасниками освітнього процесу з об’єднаною територіальною громадою.

У рамках круглого столу Сергій Михайлович Грицай звернув увагу на важливості підписання угод між Інститутом післядипломної педагогічної освіти та об’єднаною територіальною громадою з метою надання освітніх послуг, методичної допомоги та науково-методичного супроводу навчально виховного процесу.

Під час заходу Алла Вікторівна Вознюк, як завідувач науково-дослідною лабораторією з організації роботи опорних шкіл, презентувала досвід Сумської області щодо підвищення рівня професійної компетентності директорів опорних шкіл та забезпечення успішного функціонування опорних шкіл в цілому за рахунок проведення ряду науково-практичних заходів відповідно трьох напрямів: удосконалення управлінської діяльності керівників місцевих органів управління освітою та директорів опорних шкіл; розвиток кадрового потенціалу в межах опорної школи; психологічний супровід навчально-виховного процесу.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO