Засідання обласної творчої групи вчителів астрономії

golovnaВідповідно до плануроботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2017 рік, 17 березня на базі Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти відбулось засідання обласної творчої групи вчителів астрономії «Навчальне середовище як умова ефективного освітнього процесу з астрономії в загальноосвітніх навчальних закладах».

Мета заходу – пошук шляхів створення умов для задоволення інтересу до астрономії учнів основної та старшої школи.

На заході були присутні представники: Білопільського, Тростянецького районів та міст Суми, Глухів (у загальній кількості 9 осіб).

На засіданні виступили: Карпуша В.М., методист з фізики та астрономії Сумського ОІППО з темами: «Навчальне середовище як умова ефективного освітнього процесу з астрономії в загальноосвітніх навчальних закладах», «Використання інформаційного навчального елементу з астрономічним змістом під час викладання фізики основної школи»; Шевченко І.О., учитель фізики Сумської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 27 м. Суми – «Квест як засіб формування інтересу учнів до астрономії».

Під час проведення «круглого столу» учасники обмінялись думками щодо прийомів застосування інформаційного навчального елементу з астрономічним змістом на уроках астрономії та фізики основної й старшої школи, організації днів астрономії в загальноосвітніх навчальних закладах.

За результатами роботи учасники отримали методичні рекомендації.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO