ГЕРОЯМ НЕБЕСНОЇ СОТНІ ПРИСВЯЧУЄТЬСЯ

404200.6047Кожна людина з великою любов’ю та душевним трепетом згадує те місце, де вона народилась, де промайнуло її дитинство з дивосвітом-казкою, материнською ласкою у затишній батьківській оселі. То родинне вогнище – маленька батьківщина кожної людини. То її велике «Я», з якого починається людина, родина, Батьківщина і вся наша велична й неповторна у світі Україна.

20 лютого встановлено щорічне відзначення Дня Героїв Небесної Сотні – на знак вшанування відваги, сили духу та стійкості громадян, які віддали своє життя під час Революції гідності (листопад 2013 року-лютий 2014 року), захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України.

Їх назвали Небесною сотнею – українців, які загинули в Києві на Майдані, вулицях Грушевського та Інститутській.

Гинули за честь, за волю, за право бути Українцем і за свою Батьківщину.

Загинули за правду, свободу, незалежність своєї держави, і ціною жертовності показали, що наш український дух є незламним, а народ – нескореним. Героїчна сотня, зробивши перший крок, журавлиним ключем полинула у вирій вічності…

Ці події уже позаду, але емоції й спогади завжди житимуть у наших серцях. Ці декілька місяців назавжди переписали сторінки історії України.

Мільйони українців віддали свої життя за власну націю та державу. Захисники нашої Вітчизни поклали душу і тіло на вівтар свободи своєї країни і ми про це повинні завжди пам’ятати. Нас убивали, нищили голодоморами, вивозили до Сибіру, саджали по тюрмах. Але українська нація – нескорена та вільна! Небесна сотня виконала свою земну місію...

Герої не вмирають! Слава Україні! Слава Нації! Україна – понад усе!

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO