Робоча зустріч керівництва СОІППО з народним депутатом України

ujkjdyf13 лютого відбулася зустріч депутата Верховної ради України Сугоняко О.Л. з ректором Сумського ОІППО Ю.О. Нікітіним та проректором з наукової роботи С.М. Грицаєм.

У ході робочої зустрічі, ініційованої адміністрацією СОІППО, були обговорені питання: поєднання наукового та методичного потенціалу освітніх закладів області у наданні наукової та методичної допомоги новоствореним об’єднаним громадам та опорним школам області; ініціювання найшвидшого уточнення на державному рівні статусу закладів післядипломної педагогічної освіти; надання посильної матеріально-технічної допомоги інституту.

Проректор з наукової роботи СОІППО С.М.Грицай поділився інформацією шодо першого питання: дана робота вже активно проводиться, так на перше півріччя поточного навчального року розроблений і узгоджений із Департаментом освіти і науки сумської ОДА план заходів щодо методичної допомоги керівникам опорних шкіл та відповідальним за освіту керівникам об’єднаних громад.

Ректор СОІППО Ю.О. Нікітін розповів народному депутату про гостру потребу в поточному ремонті та оновленні матеріальної бази приміщення гуртожитку. Окрім того була розглянута можливість депутатського подання до Міністра освіти і науки України Л.М. Гриневич та звернення до голови депутатської комісії з питань освіти Верховної ради України щодо пришвидшення прийняття Положення про інститути післядипломної педагогічної освіти.

Учасники погодились, що у тісному спілкуванні влади, депутатського корпусом та комунальних закладів будуть досягнуті найкращі результати в роботі у найкоротший термін.

P1010736

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO