ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ МЕТОДИЧНИЙ СЕМІНАР «НОВА УКРАЇНСЬКА ШКОЛА: НАВЧАННЯ/ЗНАННЯ ПРО ГОЛОДОМОР ТА ІНШІ ГЕНОЦИДИ»

на головну8-9 лютого 2017 року у м. Київ відбувся Другий всеукраїнський методичний семінар для освітян «Нова українська школа: навчання/знання про Голодомор та інші геноциди», за сприяння Міністерства освіти і науки України, Українського науково-дослідного та освітнього центру вивчення Голодомору (Holodomor Research and Education Centre in Ukrainе) та Holodomor Research and Education Consortium, у якому взяла участь Третьякова О.В., методист з історії та правознавства навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського ОІППО.

Учасниками семінару були методисти обласних інститутів післядипломної педагогічної освіти, а також дипломанти третього (заключного) туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2016» у номінації «Історія».

У ході роботи семінару розглянуто питання мультидисциплінарностів академічних дослідах Голодомору, інших геноцидів. Для учасників семінару проведено майстер-клас «Метод проектів у викладанні історії Голодомору – геноциду українського народу».

Досвідом зберігання й оприлюднення документів з історії Голодомору поділилися архівісти Центрального державного архіву громадських об’єднань України.

За участю Міністра освіти і науки України Лілії Гриневич та голови Українського інституту національної пам’яті Володимира В’ятровича проведено «круглий стіл» «Викладання історії України у контексті всесвітньої історії».

По завершенню роботи семінару учасники отримали сертифікати.

img297 

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO