Методичний порадник «Особливості підготовки учнів до ЗНО з німецької мови у 2017 році»

golovnaВідповідно до плану роботи Сумського ОІППО на 2017 рік, 12.01.2017 у Шосткинській гімназії Шосткинської міської ради Сумської області відбувся методичний порадник «Особливості підготовки учнів до ЗНО з німецької мови у 2017 році», у якому взяло участь 10 педагогів м. Шостка.

Ярмак І.В., методист з іноземних мов Сумського ОІППО, акцентувала увагу присутніх на важливості ґрунтовного вивчення іноземних мов випускниками навчальних закладів, розкрила особливості підготовки учнів до ЗНО з німецької мови у 2017 році, наголосивши на систематичній ретельній підготовці учнів до результативного проходження ними ЗНО з німецької мови.

Семенистий С.А., спеціаліст управління освіти Шосткинської міської ради, висвітлив питання нормативно-правової бази проведення ЗНО – 2017.

Мороз Ю.М., директор Шосткинської гімназії Шосткинської міської ради, доповіла про інноваційне освітнє середовище Шосткинської гімназії, як умову комфортного навчання іноземним мовам у форматі Концепції «Нової української школи».

Ковальов В.О., учитель німецької мови Шосткинської гімназії Шосткинської міської ради, провів майстер-клас на тему: «Здоровий спосіб життя. Підготовка до написання листа», на якому була показана робота над завданнями з підготовки до ЗНО у частині «Письмо».

За допомогою Ярмак І.В., методиста з іноземних мов Сумського ОІППО, учасники методичного заходу проаналізували тестові вправи ЗНО-2016, одержали методичні рекомендації щодо роботи з тестовими завданнями частини «Читання», «Використання мови», «Письмо».

Присутні були ознайомлені з можливістю використання сучасних навчально-методичних посібників та он-лайн ресурсів для підготовки учнів до ЗНО з німецької мови.

1

2

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO