Готуємося до ЗНО

на головнуНа виконання пункту 3 рішення колегії Департаменту освіти і науки Сумської обласної держадміністрації від 10.11.2016, 6 грудня 2016 року методистом з української мови та літератури Сумського ОІППО Шерстюк Л.М. на базі Липоводолинської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів проведено виїзне заняття з учителями української мови та літератури Липоводолинського району, які викладають в 11 класах.

Захід був організований з метою підвищення якості надання освітніх послуг.

До присутніх звернулася начальник відділу освіти, молоді та спорту Липоводолинської райдержадміністрації Дмитрушко Л.М., яка наголосила на важливості якісної підготовки випускників до ЗНО з української мови та літератури.

Шерстюк Л. М. розповіла про можливість використання веб-сайтів, які пропонують навчальні матеріали у вигляді онлайн-тестів, онлайн-ігор, теоретичного матеріалу для підготовки до ЗНО.

Учасники зібрання (11 учителів) відпрацювали алгоритм роботи з удосконалення системи підготовки учнів до складання незалежного тестування з української мови та літератури; виконали завдання, які використовуються при складанні іспитів; детально проаналізували вибір правильної відповіді, пригадавши правила граматики.

За результатами навчання учителі-словесники Липоводолинського району обмінялися враженнями:

Змістовно й цікаво пройшов «Методичний порадник», на який сьогодні (06.12.2016) до нашого району завітала методист СОІППО Шерстюк Любов Миколаївна.

Навчання, аналіз завдань ЗНО, складання алгоритму якісної підготовки випускників до здачі незалежного оцінювання – такий пріоритет цього зібрання. У доброзичливій, дружній атмосфері вчителі району опрацьовували методи роботи з дітьми, виконували тестові завдання, розглядали новинки філологічних Інтернет-ресурсів, ділилися досвідом і здобували нові знання.

Дякуємо методисту за корисні поради та плідну працю.

Голова методичного об’єднання вчителів української мови та літератури Липоводолинського району Н.В. Шеденко.

Любов Миколаївна Шерстюк цікаво, доступно, послідовно розповіла, як використовувати сучасні Інтернет-ресурси для підготовки до ЗНО, аби це приносило і користь, і задоволення. Ця зустріч підтвердила в черговий раз, що кожен учитель повинен щодня самовдосконалюватися, пізнавати щось нове, оволодівати сучасними технологіями, і лише тоді він зможе отримувати високі результати.

Учитель Подільківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Липоводолинської районної ради О.М. Чхайло

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO