Укладена угода про співпрацю

Тростянецький районний краєзнавчий музей6 грудня 2016 року була підписана Угода про співпрацю між КЗ Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти та КЗ Тростянецький районний краєзнавчий музей.

На виконання Стратегії національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2016-2020 роки, Указу Президента України «Про заходи з відзначення 100-річчя подій Української революції 1917-1921 років» від 22.01.2016 № 17 та Наказу Міністерства освіти і науки України від 27.10.2014 №1232 «Про затвердження плану заходів щодо посилення національно-патріотичного виховання дітей та учнівської молоді» інститут і музей домовилися спільно діяти у рамках виконання освітнього-культурологічної програми «Перлини малої батьківщини» і її тематичних проектів, спрямованих на відродження українських національних традицій освіти й виховання підростаючого покоління, утвердження духовності та моралі в суспільстві, вивченні та популяризації краєзнавчого потенціалу Сумської області, впровадженні нових форм і методів національно-патріотичного виховання в освітянському середовищі та спільній участі у всеукраїнських програмах з національно-патріотичного виховання. На 2017 рік у рамках угоди плануються заходи, присвячені видатним особистостям Тростянеччини, зокрема родині промисловців і меценатів Кенігів, громадському діячеві С. Селегеню, художникові П. Соколову (Соколенку). Угода укладена терміном на 5 років з її можливим продовженням.

Угода про співпрацю була підписана під час урочистостей з нагоди 10-річчя створення музею.Інститут,а це співробітники і слухачі курсів підвищення кваліфікації, завдяки проведенню краєзнавчо-педагогічної практики на базі Тростянецького краєзнавчого музею став одним із перших відкривачів «перлин» Тростянеччини. Цьому сприяв колектив музею на чолі з Мельником Миколою Степановичем. Адміністрація і педагогічний колектив КЗ СОІППО щиро вітають партнерів із першою «десятирічкою» в їхній творчій біографії. Нових і спільних пошуків, розвитку й творчих успіхів. 

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO