Перший Всеукраїнський форум учителів німецької мови

DSC01422Goethe-Institut в Україні, спільно з Німецькою службою академічних обмінів DAAD, Всеукраїнською асоціацією українських германістів, Українською спілкою германістів вищої школи, організував 25-26 листопада 2016 року Перший Всеукраїнський форум учителів та викладачів німецької мови «Професійні сфери німецької мови – німецька мова у школі та ВНЗ в Україні сьогодні», який відбувся на базі Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут» за участі провідних експертів з Німеччини та України.

Учасникам форуму було запропоновано заслухати наукові доповіді та дискусії, відвідати практичні семінари та майстер-класи. майстер-класи.

Ярмак І.В., методист з іноземних мов СОІППО, узяла участь у форумі та отримала сертифікат.

Спеціальну увагу на форумі було присвячено перспективам розвитку німецької мови в Україні та розширенню можливостей її використання у професійному житті. Форум пройшов за підтримки Посольства Федеративної Республіки Німеччина в Києві, Посольства Австрійської Республіки в Україні, Посольства Швейцарії в Україні. Перший Всеукраїнський форум учителі.

Перший Всеукраїнський форум учителів та викладачів німецької мови вперше надав змогу вчителям загальноосвітніх навчальних закладів, викладачам вищих навчальних закладів та методистам з іноземних мов обласних інститутів післядипломної педагогічної освіти одночасно взяти участь у заході, присвяченому вдосконаленню викладання німецької мови, як іноземної, у середніх, професійно-технічних та вищих навчальних закладах України.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO