Пробне зовнішнє незалежне оцінювання

1365419617 probne-testuvannya-1З метою ознайомлення учасників зовнішнього незалежного оцінювання із процедурою проведення тестування, структурою та змістом тестового зошита, порядком доступу до пункту тестування та робочого місця, щороку Український центр оцінювання якості освіти та Харківський регіональний центр оцінювання якості освіти організовують пробне зовнішнє незалежне оцінювання. У 2017 році пробне ЗНО відбудеться 1 та 8 квітня.

Пробне зовнішнє незалежне оцінювання є важливою складовою підготовки до складання сертифікаційних робіт. Завдання для пробного ЗНО створюються у формі предметних тестів та відповідають програмам зовнішнього незалежного оцінювання, характеристикам та структурі сертифікаційних робіт ЗНО.

Зареєструватися для участі у пробному ЗНО необхідно на сайті Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти (www.zno-kharkiv.org.ua) з 10 по 31 січня 2017 року.

З 14 березня 2017 року на інформаційних сторінках зареєстрованих учасників («Особистий кабінет учасника пробного ЗНО») на сайті Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти будуть розміщені електронні запрошення, які необхідно роздрукувати та взяти з собою у день тестування.

З 8 квітня 2017 року на інформаційних сторінках учасників, які взяли участь у пробному ЗНО, будуть розміщені результати з української мови і літератури, з 14 квітня із решти предметів.

Пробне ЗНО з української мови і літератури відбудеться 1 квітня 2017 року, з решти предметів, а саме: історії України, математики, фізики, хімії, біології, географії, російської мови, англійської, іспанської, німецької, французької мов 8 квітня 2017 року.

zno

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO