Організація корекційно-педагогічного процесу з дітьми, які мають помірну розумову відсталість

на головну resВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2016 рік, 25 жовтня 2016 року на базі Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти відбувся обласний семінар для вчителів загальноосвітніх навчальних закладів з інклюзивною формою навчання та завідувачів психолого-медико-педагогічних консультацій за темою «Організація корекційно-педагогічного процесу з дітьми, які мають помірну розумову відсталість».

Мета семінару – підвищення професійної компетентності педагогів щодо навчання та виховання дітей з помірною розумовою відсталістю.

У семінарі взявли участь 24 педагоги, серед яких 11 завідувачів психолого-медико-педагогічних консультацій.

Семінар складався з теоретичної та практичної частини. У першій (теоретичній) частині були заслухані доповіді: Прядко Л.О., к.пед.н., доцента кафедри професійної освіти та менеджменту Сумського ОІППО; Марухиної І.В., завідувача навчально-методичного центру психологічної служби Сумського ОІППО; Калюжної Н.О., методиста з інклюзивного навчання Сумського ОІППО, Борцової М.В., старшого викладача кафедри психології Сумського ОІППО.

Другу (практичну) частину семінару складали виступи Чорнобай В.І., учителя початкових класів Сумської спеціальної загальноосвітньої школи та Троіцької М.Є., старшого викладача кафедри психології Сумського ОІППО.

Окрім того, усім учасникам заходу було запропоновано перегляд фільму «Не такі, як ми вважаємо» про досвід навчання та виховання дітей з розумовою відсталістю на території України.

На допомогу вчителям та завідувачам психолого-медико-педагогічних консультацій було надано електронну версію матеріалів, використаних на семінарі та методичні рекомендації.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO