Обласна франко-лінгвістична школа вчителів французької мови

na golovnu resВідповідно до плану роботи Сумського ОІППО на 2016 рік, 20 жовтня методистами навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Клюніною Н.В. та Ярмак І.В. було проведено обласну франко-лінгвістичну школу для вчителів французької мови на базі Сумської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 9, участь у якій взяли 11 учителів області.

Мета заходу – ознайомлення вчителів французької мови області з досвідом роботи вчителя Єрмоленка Ю.В., учителя французької мови вищої категорії Сумської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 9.

Петрюченко Г.С. – директор Сумської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 9, презентував навчальний заклад, розповівши про створене в ньому середовище сприятливе для формування вчителя нової формації.

Харченко Н.І. – заступник директора з виховної Сумської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 9, окреслила траєкторію розвитку професійної майстерності вчителя Єрмоленка Ю. В.

Клюніна Н.В., методист з іноземних мов СОІППО, розповіла про важливість лінгвокраїнознавчого та лінгвокраєзнавчого матеріалу на уроках французької мови як засобу формування національної свідомості учнів.

Ярмак І.В., методист з іноземних мов СОІППО доповіла про важливість мотивації пізнавальної активності учнів, яку можна реалізувати шляхом введення у навчально-виховний процес вивчення французької мови саме лінгвокраєзнавчого матеріалу.

Єрмоленко Ю.В.провів майстер-клас на тему «Лінгвокраєзнавчий аспект мотивації пізнавальної активності учнів у процесі вивчення французької мови в старшій школі». Особливість франко-лінгвістичної школи полягає в тому, що всі краєзнавчі матеріали, використані під час майстер-класу були розроблені учнями, спільно з учителем, без використання Інтернет ресурсів.

За результатами роботи школи її учасники отримали методичні рекомендації.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO