Зустріч робочих груп

головна res22 вересня відбулася зустріч робочих груп Сумського Державного Університету та Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти по обговоренню плану спільних заходів. Освітні заклади другий рік поспіль працюють за договором про співпрацю, цього року заплановано досить широкий спектр спільних дій організаційного, освітнього, інформаційного та методичного змісту.

Зокрема, передбачено використання матеріалів електронної бібліотеки СумДУ працівниками, слухачами та магістрантами СОІППО, експертно-консультаційна допомога, технічне забезпечення проведення ІІ-ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з інформатики та інформаційних технологійна базі університету,використання технічних можливостей СумДУ для спільної організації та проведення наукових конференцій, круглих столів, семінарів та інших заходів. Окрім того, передбачена співпраця у науково-дослідній роботі щодо сприяння організації спільних науково-дослідних лабораторій, експериментальних майданчиків та допомога та спільна участь у наукових проектах та грантових програмах.

Щодо питання підвищення кваліфікації – розглядається можливість стажування науково-педагогічних працівників на відповідних кафедрах СумДУ та СОІППО, упровадження серед слухачів міксованого навчання з використанням елементів дистанційних курсів, реалізованих на платформі СумДУ, залучення науковців університету з фаховими лекціями до занять в системі післядипломної педагогічної освіти тощо.

Це неповний перелік запланованих дій, які при успішній реалізації сприятимуть не лише якісному наданню освітніх послуг упродовж життя, а й поєднають потенціал науковців, практиків та методистів в єдину освітню систему.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO