Урочистості з нагоди Дня працівників освіти

головна res27 вересня представники колективу Сумського ОІППО взяли участь в урочистостях з нагоди Дня працівників освіти. Зі сцени Сумського обласного академічного театру драми та музичної комедії ім. М.С.Щепкіна лунали щирі слова всім, хто причетний до сузір’я на ім’я Учитель.

Заступник голови Сумської обласної державної адміністрації Микола Подопригора, привітав освітян із професійним святом, завірив усіх присутніх у підтримці влади і громадськості в усіх починаннях педагогів на шляху до реформ. Микола Анатолійович вручив кращим з кращих серед освітян Сумщини грамоти Голови Сумської обласної державної адміністрації та подякував за величну і поважну працю педагога.

Директор Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації Олена Попова назвала багато славетних імен ветеранів педагогічної праці, що працювали і продовжують працювати на теренах області багато десятків років. Саме ці педагоги, вчителі, майстри, вихователі та управлінці закладали фундамент освіти Сумщини, що існує на сьогодні.

У форматі свята кожна нова зірка, що запалює своєю працею серця зростаючого покоління, була відмічена і пошанована. А це – 26 педагогів, директорів, заступників директорів, що мають у своїй скарбниці не одну перемогу в обласних та всеукраїнських конкурсах фахової майстерності, що впевнено ведуть до визнання учнів-учасників олімпіад.

Неймовірно щиру та яскраву концертну програму, сповнену світла та усмішок, подарували присутнім творчі колективи Сумщини. Тож побажаємо педагогічним працівникам області успіхів та креативності, душевних сил та мудрості. Зі святом, шановні педагоги!

 

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO