Моніторинг освітньої діяльності та проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2015-2016 навчальному році. Завдання на 2016-2017 навчальний рік

на головну resВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2016 рік, 20 вересня 2016 року на базі Сумського ОІППО відбувся організаційно-методичний вебінар-нарада «Моніторинг освітньої діяльності та проведення ЗНО у 2015-2016 навчальному році. Завдання на 2016-2017 навчальний рік».

Мета заходу: розгляд питань щодо моніторингових досліджень, проведених в області у 2015-2016 навчальному році, результативності проведення зовнішнього незалежного оцінювання 2016 року, завдання на 2016-2017 навчальний рік за основними напрямами досліджень та ЗНО 2017 року.

Завдання вебінар-наради: поглиблення знань учасників наради з питань технології проведення державних та регіональних моніторингових досліджень; ознайомлення учасників наради з особливостями ЗНО 2017 року, висвітлення перспективних напрямів діяльності відділу моніторингу якості освіти та зовнішнього незалежного оцінювання на 2016-2017 навчальний рік.

Відкрила вебінар-нараду Борисенко О.Ф., в.о. завідувача навчально-методичного відділу моніторингу якості освіти та зовнішнього незалежного оцінювання СОІППО презентацією інформаційно-аналітичного звіту про проведення моніторингових досліджень, у яких брали участь загальноосвітні навчальні заклади області, зупинившись на перспективних напрямах діяльності відділу.

З результатами проведення ЗНО 2016 року та особливостями ЗНО 2017 року ознайомила учасників заходу Остапенко О.І. – методист відділу моніторингу якості освіти та зовнішнього незалежного оцінювання.

Про моніторинг, як засіб дослідження навчально-пізнавальної компетентності вчителів, підвищення якості початкової освіти в умовах упровадження нової редакції Державного стандарту початкової загальної освіти, вивчення стану превентивної освіти в загальноосвітніх навчальних закладах учасників наради ознайомили методисти відділу моніторингу якості освіти та зовнішнього незалежного оцінювання Сумського ОІППО: Браткова Г.М., Курган О.В., Нежинцева Л.П..

Під час вебінар-наради був організований онлайн-діалог, у якому взяли участь 34 особи. Він дозволив оцінити розуміння учасниками вебінару алгоритму роботи щодо організації та проведення ЗНО 2017 року, державних та регіональних моніторингів.

За підсумками наради відповідальним за організацію та проведення моніторингових досліджень і ЗНО були надані методичні рекомендації

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO