Обласний постійнодіючий семінар-тренінг «Розв’язування нестандартних задач як засіб підвищення фахового рівня вчителя фізики»

на головну resВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2016 рік, 14 вересня 2016 року на базі Сумського державного університету відбувся обласний постійнодіючий семінар-тренінг «Розв’язування нестандартних задач як засіб підвищення фахового рівня вчителя фізики».

Метою заходу було – ознайомити вчителів фізики з окремими методами розв’язування нестандартних задач.

На заході були присутні представники Білопільського, Буринського, Великописарівського, Глухівського, Конотопського, Краснопільського, Кролевецького, Липоводолинського, Недригайлівського, Роменського, Сумського, Тростянецького, Шосткинського районів та міст Конотоп, Лебедин, Охтирка, Шостка, Суми, також Державного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус» 

ім. І.Г. Харитоненка, Сумської обласної гімназії-інтернат для талановитих та творчо обдарованих дітей Сумської обласної ради у загальній кількості
27 осіб.

Відкрила обласний семінар-тренінг методист з фізики та астрономії Сумського ОІППО Карпуша В.М., яка ознайомила присутніх з Програмою міжнародного оцінювання учнів PISA та видами тестових завдань з фізики та астрономії, які використовувалися в дослідженнях PISA минулих років.

На семінарі виступити викладачі кафедри загальної та теоретичної фізики СумДУ Зимак Ю.А. та Коваль В.В. Зимак Ю.А., директор департаменту довузівської підготовки СумДУ продемонстрував розв’язки завдань IV етапу LIII Всеукраїнської учнівської олімпіади з фізики. Коваль В.В., старший викладач кафедри загальної та теоретичної фізики СумДУ ознайомив з застосуванням правила трьох векторів у задачах з механіки, методом розв’язання задач на екстремум без використання похідної.

 DSC0853 res 

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO