Науково-дослідна робота – з дошкілля

logo117 червня 2016 року на базі Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти відбувся навчально-методичний семінар за темою: «Проведення науково-дослідницької роботи з учнями загальноосвітніх навчальних закладів», до якого долучилися працівники Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю.

Мета семінару – з’ясувати актуальні питання проведення науково-дослідної роботи з учнями загальноосвітніх навчальних закладів та запропонувати педагогам області взяти участь у роботі Малої Академії наук.

Директор Сумського обласного ЦПО та РТМ, к. пед. н., доцент кафедри дошкільної та шкільної освіти КЗ СОІППО Тихенко Лариса Володимирівна презентувала науково-дослідницьку роботу дітей в умовах позашкільного навчального закладу та докладно відповіла на численні запитання науково-педагогічних працівників інституту.

Малу Академію наук у структурі позашкільної освіти області доповіла Сьома Світлана Олексіївна, методист Сумського обласного ЦПО та РТМ. Черномаз Алла В’ячеславівна, методист Сумського обласного ЦПО та РТМ загострила увагу на вікових категоріях слухачів МАН, що сьогодні вже беруть початок у дошкільних навчальних закладах. Завідувач відділом науково-дослідницької робити Сумського обласного ЦПО та РТМ Герасименко Оксана Валеріївна розкрила питання науково-методичного супроводу дослідницької роботи школярів у загальноосвітньому навчальному закладі.

Другий день семінару (21 червня 2016 року) присвячений практичній роботі науковців у МАН, на якому було представлено практичний досвід наукових товариств Сумської області (Тихенко Л.В.); проаналізовано наукові роботи слухачів Малої Академії наук (Герасименко О.В.) та з’ясовано проблеми й завдання для педагога в підготовці та проведенні ІІ етапу конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт слухачів МАН України (Черномаз А.В., Сьома С.О.).

За результатами роботи семінару намітилися стратегії та перспективи взаємодії науково-педагогічних працівників Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти та педагогів Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO